zna ktoś dobrą myjnię w okolicach Ursynowa??
Myjnia w Wawie?
Zwiń
X
-
Polecam myjnię a la Karcher na rogu Puławskiej i Rybitwy.
Mają tam osiem stanowisk oraz chyba dziewieć programów do wyboru. O wiele bardziej odpowiada mi strumień wody jaką się tam myję w porównaniu właśnie z myjkami Karchera. Tłumów tam nigdy nie ma ponieważ jest słabo widzialna z ulicy a wjechać na nią można jedynie jadąc Puławską w strone centrum. A no i płyny ładnie pachną :PByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Podobnie jak szkoda polecam myjkę na Wrocławskiej i na Hery. To jest ta sama firma. Szybko i bezproblemowo.Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchyPolecam myjnię a la Karcher na rogu Puławskiej i Rybitwy.) - spoko
natomiast zdecydowanie nie polecam myjni ręcznej na Nowoursynowskiej - okolice numeru 132 - amatorka totalsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ja ze swojej strony mogę polecić myjnię na Modlińskiej 229- Czyścioch czy jakoś tak(w kierunku centrum). Nawet wynegocjowałem tam jakąś zniżkę, ale niestety Niemcy zabrali razeł z kwałkiem historii OCP. Chłopaki picują auta do sprzedaży więc wiedzą co zrobić by się lśniło.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchyPolecam myjnię a la Karcher na rogu Puławskiej i Rybitwy.
Mają tam osiem stanowisk oraz chyba dziewieć programów do wyboru. O wiele bardziej odpowiada mi strumień wody jaką się tam myję w porównaniu właśnie z myjkami Karchera. Tłumów tam nigdy nie ma ponieważ jest słabo widzialna z ulicy a wjechać na nią można jedynie jadąc Puławską w strone centrum. A no i płyny ładnie pachną :P140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
Piotr_Z, jeszcze nie miałem okazji przez wszystkie przelecieć. Cenowo wg mnie wygląda tak samo jak na innych karcherach itp. Automat przyjmuje 2 i 5zł, jest automat do rozmiany, który nie ma problemu z rozpoznaniem poniszczonych banknotów. Widziałem też karteczkę, że za free można wziąć jakieś ochraniacze na buty ale nie sprawdzałem tego ponieważ póki co to byłem tam dwa razy przelotem.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
A ja właśnie przed świętami umyłem swoją skodzinę na Hery. Nie powiem jaki wkurw mnie złapał jak zobaczyłem co mi z tylnią szybą zrobili bo cenzura wkroczy. Takich zarysowań szyby nie widziałem na żadnym ze swoich aut. No i trzeba będzie myjnię zmienić, a szkoda, bo do tej pory byłem zadowolony z ich usług. Ale po rozmowie z szefem zmiany decyzja raczej nieodwołalna :evil:
Komentarz
-
-
Hery 25. Gość na wszelkie możliwe sposoby starał się udowodnić, że to nie u nich, że to niemożliwe itd. itp.
Z racji Świąt nie miałem czasu na dokładne sprawdzenie czy zarysowania są tylko z zewnątrz, czy przypadkiem nie powinienem się martwić o ogrzewanie na szybie od strony wewnętrznej.
Swoją drogą zastanawiam się jak to dokładnie sprawdzić. Tak na oko nie widać ordynarnych przerwań pasków. Ale wolałbym mieć pewność, że wszystko gra. Na wszelki wypadek poprosiłem na myjni o pisemne potwierdzenie zaistniałej sytuacji na wypadek wystąpienia problemów z ogrzewaniem.
Swoją drogą nigdy więcej nie oddam auta w ręce pracownika, którego w danej myjni widzę po raz pierwszy raz na oczy :evil:
Ciekaw jestem jak inni postępują w takich sytuacjach. Zakładam, że wykręcanie się myjni pojawia się często w takich sytuacjach. Na szczęście te bardziej uznane z reguły posiadają na taką okoliczność polisę OC. Tyle tylko, że kopać się z koniem o kilka rys na szybie nie każdemu się chce
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchyPolecam myjnię a la Karcher na rogu Puławskiej i Rybitwy.
Mają tam osiem stanowisk oraz chyba dziewieć programów do wyboru. O wiele bardziej odpowiada mi strumień wody jaką się tam myję w porównaniu właśnie z myjkami Karchera. Tłumów tam nigdy nie ma ponieważ jest słabo widzialna z ulicy a wjechać na nią można jedynie jadąc Puławską w strone centrum. A no i płyny ładnie pachną :P
P.S. koniecznie bierzcie ochraniacze na obuwie od ochrony, posadzka jest źle zrobiona bo woda nie spływa dobrze i momentalnie robi się błoto. A i uwaga jeszcze z myciem szczotką, przewód łatwo ufajdać w błotku a potem pojechać tym po karoserii .140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
A gdzie możecie polecić pełne mycie wnętrza? Nie zależy mi na praniu każdego fotela w cenie 100 zł za sztukę, ale żeby w miarę solidnie potraktowali tapicerkę i wnętrze bagażnika. 60 dych w realu całkiem sensownie wygląda, a coś podobnego znacie?Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Mam pytanie. Do tej pory zawsze myłem samochód w myjni w podziemiach reala ( ale się tam mocno zmieniło teraz liczy się kasa i ilość aut) i tam nigdy już nie zostawię samochodu, czasem myłem na ręcznej Karcher obok Lukoil'a w Wesołej. A teraz mam potrzebę umyć i wywoskować karoserię oraz wyprać kompletnie wnętrze. Podpowie mi ktoś gdzie tanio i rzetelnie ale po praskiej stronie Warszawy, najlepiej Wawer, Wesoła itp
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZbigMogę polecić Myjnię u Brukarzy w Markach, na przedłużeniu Radzymińskiej za M1 i zjazdem z Toruńskiej po prawej.
Podjazdy też robią ekstra
auto było nie domyte i nie dotarte :roll:
Myłem w wakacje,może obsada sie zmieniła od tamtej pory :roll:
W ząbkach i markach testowałem prawie wszystkie myjnie i nigdzie nie było
dobrzeops:
Dlatego jeżdze do Warszawy na burakowską. Z tym,że jeżdze tam od kilku lat
i zawsze do 2-3 "swoich" myjących - wiedzą jak ma być i tak zawsze jest :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzemimJaro102, A byłeś na stacji Shell na Wojska Polskiego (wyjazd z Pruszkowa w stronę Grodziska). Byłem tam dzisiaj i przy pogodzie -10, umyli w pomieszczeniu wysuszyli, nawoskowali. 30 PLN. Jedyny minus to ręczne wypisywanie faktury (bardzo długo). Ale tak ok.
Komentarz
-
-
A ja polecam myjnie Niebieski Slon (moja na bialolece) - samoobslugowa, ale musze powiedziec ze pierwszy raz bezdotykowo udalo mi sie elegancko umyc auto - czarna perle. Zawsze musialem po myciu przetrzec szmatka po to by nie bylo szarego osadu na aucie. Tu bezdotykowo wymylem autko za ok. 15 pln z pelnym programemTanio, wytwornie i bezdotykowo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dede_adamZamieszczone przez ZbigMogę polecić Myjnię u Brukarzy w Markach, na przedłużeniu Radzymińskiej za M1 i zjazdem z Toruńskiej po prawej.
Podjazdy też robią ekstra
auto było nie domyte i nie dotarte :roll:
Myłem w wakacje,może obsada sie zmieniła od tamtej pory :roll:
W ząbkach i markach testowałem prawie wszystkie myjnie i nigdzie nie było
dobrzeops:
Dlatego jeżdze do Warszawy na burakowską. Z tym,że jeżdze tam od kilku lat
i zawsze do 2-3 "swoich" myjących - wiedzą jak ma być i tak zawsze jest :szeroki_usmiech
W Markach jest od jakiegoś czasu myjnia obok Carrefour Express róg Kościuszki i Okólnej. Za 60 zł tak zrobili komplet że wyglądała jak z salonu. Zwykłe mycie karoserii w kombi - 25 zł - wraz z wyczyszczeniem alufelg na błysk. Z tym że nie są szybcy, choć zwijają się jak w ukropie.
Jak się komuś spieszy, to przy Łodygowej za stacją benzynową jest myjnia, zupełnie przyzwoita i niedroga, słabo widoczna z ulicy, dlatego przeważnie nie ma tam kolejki.
Ja natomiast poszukuję jakiejś sensownej myjni ręcznej na trasie z Warszawy do Piaseczna, która byłaby czynna rano, tzn. już od 8:00 - póki co nic nie znalazłem
Komentarz
-
Komentarz